•  

Over SAL Apotheken

SAL Apotheken wil staan voor een betrouwbare geneesmiddelenvoorziening van hoge kwaliteit en veilig gebruik, tegen aanvaardbare kosten. Dat kan alleen in goede afstemming met de voorschrijver(s) en andere zorgverleners, in goede afstemming met de patiënt en op basis van goede afspraken met de zorgverzekeraars. Dat zijn dan ook de kernwaarden die we in onze naam meedragen – Apothekengroep voor Service, Aandacht en Lage kosten. We doen dat al sinds 1978. SAL Apotheken zijn dan ook merendeels in gezondheidscentra gevestigd of werken wijkgericht met huisartsen samen om die zorg te kunnen leveren.

Kwaliteit is voor SAL Apotheken essentieel. Er is veel aandacht voor kwaliteit van de geleverde zorg, van het werk en van de organisatie. Er is ruime ervaring met kwaliteitsontwikkeling en toetsing van kwaliteit. Alle apotheken zijn gecertificeerd volgens HKZ 2009/ ISO 9001.

SAL Apotheken werkt sinds 2007 samen met Arts en Zorg. Deze organisatie levert geïntegreerde eerstelijns zorg in de centra van Arts en Zorg. Dat wil zeggen laagdrempelige zorg door huisartsen, fysiotherapeuten en eerstelijns GGZ-zorg. In de meeste Arts en Zorg centra is ook een apotheek gevestigd. Deze worden georganiseerd door SAL Apotheken.

Nieuwsberichten Minimaliseren

Tevreden?

Als apotheek hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze apotheek doet daarom mee met een klanttevredenheidsonderzoek via apotheek.tevreden.nl dat loopt van januari t/m mei 2017

Het is mogelijk dat u bij uw medicijnen of via de e-mail een uitnodiging krijgt om mee te doen aan dit onderzoek. Meedoen aan het onderzoek is vrijblijvend en kost ongeveer 5 tot 10 minuten van uw tijd. Uw gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt tenzij u zelf uw contactgegevens invult.

Wij hopen dat u uw ervaringen met ons wil delen zodat wij in de toekomst onze dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op uw wensen en verwachtingen.

Namens het apotheekteam alvast bedankt voor uw medewerking !

Print Bookmark en Delen

Terug naar vorige pagina
spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy