Segbroek

Welkom op de website van SAL Apotheek Segbroek in Den Haag. Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven.

De apotheek is open elke dag van 8:00 tot 22:00 uur. Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen met de webmaster.  Veel surf- en leesplezier!

SAL Apotheek Segbroek

 

Openingstijden

SAL Apotheek Segbroek is iedere dag geopend van 's morgens 8.00 tot 's avonds 22.00 uur. Dat wil zeggen dat u ook 's avonds, in het weekend en tijdens feestdagen terecht kunt voor medicijnen op recept. U kunt bij ons terecht voor geneesmiddelen en hulpmiddelen op recept, vrij verkrijgbare geneesmiddelen, verbandartikelen en huidverzorgingsproducten. Heeft u een vraag over het gebruik van medicijnen? Onze apotheek helpt u graag met een deskundig advies.

Buiten openingstijden

Na 22:00 uur kunt u verder  terecht bij Spoedapotheek Den Haag, HAGA Spoedplein,  Leyweg 275, ( via Escamplaan) Tel: 070-2101465, Fax 070-2101588. Geopend maandag t/m vrijdag van 17:30 uur t/m 8:00 uur, weekend 24 uur.

Voor meer  informatie kunt u kijken op de website van de dienstapotheken Den Haag.

 

Afhalen medicijnen

Wij streven ernaar om uw medicijnen direct mee te geven.

Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier. Als uw arts 's morgens uw recept voor medicijnen voor chronisch gebruik aan ons doorgeeft, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 12:00 uur ophalen. 

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 12:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 12:00 uur ophalen.

Bezorgen van geneesmiddelen

Bezorging van medicijnen is een gratis dienst. Wij vragen u hiervan alleen gebruik te maken wanneer dit echt noodzakelijk is.
Recepten die voor 12:00 uur bij uw (huis)arts zijn aangevraagd, worden in de regel de volgende werkdag tussen 13:00 en 18:00 uur bezorgd. Het is van groot belang dat u dan thuis bent. Bent u niet thuis, geef dit dan tijdig door aan de apotheek. Er kan dan worden afgesproken om uw medicijnen zelf op te halen, of op een ander moment bij u te laten bezorgen.

Belangrijke informatie voor het juiste gebruik van uw medicijnen geven wij telefonisch aan u door. Heeft u zelf vragen dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met onze apotheek.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Samenwerkingspartners


 

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier.

Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren

Heeft u last van jeuk aan de neus, niezen, een loopneus of jeukende, tranende, rode ogen, dan wijst dit op hooikoorts.

Lees hier wat u er zelf aan kunt doen en wat de apotheek voor u kan betekenen.

  

"Van recept tot medicijn"

Wilt u weten wat uw apotheek doet met uw recept? In bijgevoegd filmpje ziet u wat er gebeurt in de apotheek voordat u uw medicijnen ontvangt. Het filmpje is gemaakt in SAL Apotheek Segbroek en geeft een goed beeld hoe er in onze apotheken wordt gewerkt.

Dit item is eerder uitgezonden door SBS6 op zondag 21 december 2014 in het programma "Mijn lichaam, mijn zorg".

  lees verder...

Als apotheek hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze apotheek doet daarom mee met een klanttevredenheidsonderzoek via apotheek.tevreden.nl

  lees verder...

Momenteel vinden er veel veranderingen plaats op het gebied van incontinentiemateriaal vanuit de zorgverzekeraars. Zo worden er strengere eisen gesteld om voor vergoeding in aanmerking te komen en dienen bij een aantal zorgverzekeraars adviesgesprekken gevoerd te worden.   lees verder...

Bij SAL apotheek Segbroek willen we goede zorg leveren omtrent het gebruik van drinkvoeding.

Patiënten ondervinden thuis vaak praktische problemen bij het gebruik van drinkvoeding, zoals een slechte smaak, onduidelijkheid over het gebruik en te weinig of te veel voorraad. De gevolgen hiervan kunnen zijn: daling van het gewicht, verslechteren van de voedingstoestand, complicaties en een vermindering van de kwaliteit van leven.

  lees verder...

spacer
Overzicht Apotheek Segbroek
Telefoonnummer

Bel ons

070 - 363 49 44

Herhaalrecept aanvragen

Herhaalrecept

Consult aanvragen

Medicijnconsult

Mijn Dossier

Contact Minimaliseren
Laan van Meerdervoort 558A
2563 BL Den Haag
T: 070 - 363 49 44 
F: 070 - 360 45 88
segbroek@sal.nl

 

Apothekers

Mevr. M. Sandino
Mevr. A.W.M. Annaciri-Donkers
Mevr. L.K. Tichelaar
Dhr. M.I. Habieb

 Bereikbaar via tramlijn 3 en 12, halte Goudenregenstraat

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

spacer
Tevreden.nl Minimaliseren
spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy