Oud Rijswijk

Welkom op de website van apotheek Oud Rijswijk in Rijswijk. Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven.

De apotheek is open elke werkdag van 8:15 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen met de webmaster.  Veel surf- en leesplezier!

 

Openingstijden

Apotheek Oud Rijswijk is open elke werkdag van 8:15 tot 17:30 uur en zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur.       U kunt bij ons terecht voor medicijnen op recept. Wij hebben een uitgebreid assortiment vrij verkrijgbare geneesmiddelen, huidverzorgingsproducten van de merken Vichy, La Roche Posay en Eucerin en voedingssupplementen van Orthica. Wij geven Reizigersadvisering in overleg met de huisarts.

Inloopspreekuur

Voor vragen over uw geneesmiddelen kunt u tijdens openingstijden altijd terecht in onze apotheek. Wilt u graag een apotheker spreken? Op woensdag van 11:00 - 12:00 uur kunt u voor korte vragen (5-10 minuten)  terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Buiten openingstijden

Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij SAL Apotheek Segbroek, iedere dag geopend van 8:00 tot 22:00 uur, óók in het weekend en op alle feestdagen!

Na 22:00 uur kunt u terecht bij Spoedapotheek Den Haag, HAGA Spoedplein,  Charlotte Jacobslaan 10, ( via Escamplaan) T: 070-2101465. Geopend maandag t/m vrijdag van 17:30 uur t/m 8:00 uur, weekend 24 uur.

Voor meer  informatie kunt u kijken op de website van de dienstapotheken Den Haag.

Afhalen medicijnen

Wij streven ernaar om de geneesmiddelen direct mee te geven. Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier.

Herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 12:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze twee werkdagen later vanaf 12:00 uur ophalen.

Voor uw veiligheid en gemak bieden wij u het Servicerecept. Voor uw chronische medicatie vragen wij voor u herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Wij informeren u wanneer uw geneesmiddelen weer voor u klaar staan.

Kluisjes

Wilt u liever niet wachten, maar uw medicijnen afhalen wanneer het u uitkomt? In de hal van het Woonzorgcentrum Vredenburch aan het Vredenburchplantsoen 1 te Rijswijk zijn er afhaalkluisjes van de apotheek, dagelijks bereikbaar van 7:00 - 19:00 uur. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Kom langs in de apotheek of stuur een bericht via de website.

Bezorgen van geneesmiddelen

Bezorging van medicijnen is een gratis dienst. Wij bezorgen in de postcodegebieden 2281, 2282 en 2283. Wij vragen u hiervan alleen gebruik te maken wanneer dit echt noodzakelijk is.
Recepten die voor 12:00 uur bij uw (huis)arts zijn aangevraagd, worden in de regel de volgende werkdag tussen 13:00 en 18:00 uur bezorgd. Het is van groot belang dat u dan thuis bent. Bent u niet thuis, geef dit dan tijdig door aan de apotheek. Er kan dan worden afgesproken om uw medicijnen zelf op te halen, of op een ander moment bij u te laten bezorgen.

Belangrijke informatie voor het juiste gebruik van uw medicijnen geven wij telefonisch aan u door. Heeft u zelf vragen dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met onze apotheek.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier.

  Voor meer informatie zie: www.apotheek.nl


Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren

Heeft u last van jeuk aan de neus, niezen, een loopneus of jeukende, tranende, rode ogen, dan wijst dit op hooikoorts.

Lees hier wat u er zelf aan kunt doen en wat de apotheek voor u kan betekenen.

  

Als apotheek hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze apotheek doet daarom mee met een klanttevredenheidsonderzoek via apotheek.tevreden.nl dat loopt van januari t/m mei 2017

  lees verder...

spacer
Telefoonnummer

Bel ons

070 - 399 54 00

Herhaalrecept aanvragen

Herhaalrecept

Consult aanvragen

Medicijnconsult

Mijn Dossier

Contact Minimaliseren
Herenstraat 28  
2282 BV RIJSWIJK
T: 070 - 399 54 00
F: 070 - 303 03 64
apotheekoudrijswijk@sal.nl

Apothekers
Mevr. M.J.H. Geldof-Schroeders
Mevr. M.L. Groen-van Keppel
Mevr. S.G. Gelens-van Kouwen

 

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy