Rijkerswoerd

Apotheek Rijkerswoerd

Welkom op de website van Apotheek Rijkerswoerd in Arnhem. Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven.

De apotheek is open van maandag t/m vrijdag 8:00 tot 18:00 uur. Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen via de contact pagina.  Veel surf- en leesplezier!

Apotheek Rijkerswoerd

 

Openingstijden

Apotheek Rijkerswoerd is maandag tot en met vrijdag geopend van 's morgens 8:00 tot 's avonds 18:00 uur. U kunt bij ons terecht voor medicijnen op recept. Maar ook voor geneesmiddelen die zonder recept te verkrijgen zijn of voor Vichy huidverzorgingsproducten kunt u bij ons terecht.

Inloopspreekuur

Voor vragen over uw geneesmiddelen kunt u tijdens openingstijden altijd terecht in onze apotheek. Wilt u graag een apotheker spreken? Op maandag van 11:00 - 12:00 uur kunt u terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Buiten openingstijden

Dienstapotheek Arnhem locatie Arnhem (Elden), Zorgcentrum Eldenstaete naast de huisartsenpost. Mr. D.U. Stikkerstraat 122, 6842 CW Arnhem, Telefoon: 026-3214882. Deze apotheek is open op maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 23:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8:30 uur tot 23:00 uur. Na 23:00 uur kunt u voor spoedrecepten naar de dienstapotheek in Velp.

Afhalen medicijnen

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 11:00 uur heeft aangevraagd, staan ze de volgende ochtend na 11:00 uur voor u klaar. U kunt uw herhaalrecepten ook in een speciale brievenbus doen in het voorportaal van onze apotheek, of herhaalbriefjes alvast aanvragen via de site.

Voor uw veiligheid en gemak bieden wij u de Chronische Medicatie Service. Voor uw chronische medicatie vragen wij herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Wij laten u weten wanneer uw medicijnen weer voor u klaar staan. U ontvangt van ons een actueel medicatieoverzicht. Vraag naar de mogelijkheden in de apotheek.

Overige recepten

Wij streven ernaar om de overige recepten direct mee te geven. Als wij een middel niet op voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier. U heeft het dan meestal de volgende dag in huis.

Bezorgen van geneesmiddelen

Als u dat wenst, bezorgen wij uw geneesmiddel gratis bij u thuis. Eventuele vragen over het geneesmiddel kunt u aan de bezorger doorgeven. Wij nemen dan contact met u op. Belangrijke informatie geven wij persoonlijk aan u door. Wij bezorgen tussen 12:00 en 14:00 uur.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier.
 • Voor meer informatie zie: www.apotheek.nl

Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren

Betalingen kunnen bij ons per 1 juni 2018 alleen nog worden voldaan per pin. Gemakkelijk en veilig, zowel voor u als voor ons!

Gerelateerde afbeelding

  

spacer
Telefoonnummer

Bel ons

026 - 327 1125

Herhaalrecept aanvragen

Herhaalrecept

Consult aanvragen

Medicijnconsult

Mijn Dossier

Contact Minimaliseren
Harriët Freezerstraat 7
6836 RP Arnhem
T: 026 - 327 1125
F: 026  -327 0872
rijkerswoerd@sal.nl


Apothekers

I. van der Ben

Klik hier voor informatie uit het kwaliteitsregister


Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond
spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy