Hoendiep

Welkom op de website van Apotheek Hoendiep in Groningen. U vindt hier informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven.

Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen met de webmaster.  Veel surf- en leesplezier!

Team Apotheek Hoendiep

 

Openingstijden

Apotheek Hoendiep is maandag tot en met vrijdag geopend van 's morgens 8:00 tot 's avonds 17:30 uur. Op donderdagavond zijn wij tot 20.00 uur geopend.
U kunt bij ons terecht voor geneesmiddelen op recept. Maar ook voor geneesmiddelen die zonder recept te verkrijgen zijn, bijvoorbeeld een pijnstiller, of een middel tegen diarree, bent u in Apotheek Hoendiep aan het juiste adres. Zit u met een vraag over het gebruik van geneesmiddelen? Apotheek Hoendiep helpt u graag met een deskundig advies.
Elke donderdagochtend van 8:30 uur tot 9:30 uur kunt u in onze apotheek terecht voor bloedafname door Certe.

Inloopspreekuur

Wilt u graag een apotheker spreken? Op woensdag van 9:00 - 10:00 uur kunt u voor korte vragen (5-10 minuten) terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Buiten openingstijden

Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij de Martini Apotheek, van Swietenplein 1, 9728 NT Groningen. Telefoonnummer: 050-5245700

 

Afhalen medicijnen


Wij streven ernaar om uw medicijnen direct mee te geven.

Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u laten bereiden of bestellen bij de leverancier. Als uw arts 's morgens uw recept voor medicijnen voor chronisch gebruik aan ons doorgeeft, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 16:00 uur ophalen. 

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 12:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 16:00 uur ophalen.

Voor uw veiligheid en gemak bieden wij u het Servicerecept. Voor uw chronische medicatie vragen wij voor u herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Wij informeren u wanneer uw geneesmiddelen weer voor u klaar staan.

 

Bezorgen van geneesmiddelen

 

Bezorging van medicijnen is een gratis dienst. Wij vragen u hiervan alleen gebruik te maken wanneer dit echt noodzakelijk is.

Onze bezorgtijden zijn vanaf 13:00 tot circa 19:00 uur. Het is van groot belang dat u dan thuis bent. Bent u niet thuis, geef dit dan tijdig door aan de apotheek. Er kan dan worden afgesproken om uw medicijnen zelf op te halen, of op een ander moment bij u te laten bezorgen.

Belangrijke informatie voor het juiste gebruik van uw medicijnen geven wij telefonisch aan u door. Heeft u zelf vragen dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met onze apotheek.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier
 • Voor meer informatie zie: www.apotheek.nl

Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren

Op de volgende feestdagen is onze apotheek gesloten:

Maandag 2 april vanwege 2e Paasdag

Vrijdag 27 april vanwege Koningsdag

Donderdag 10 mei vanwege Hemelvaartsdag

Maandag 21 mei vanwege 2e Pinksterdag

 Wilt u hier rekening mee houden? Zorg dat u uw medicatie tijdig aanvraagt.

  

Heeft u last van jeuk aan de neus, niezen, een loopneus of jeukende, tranende, rode ogen, dan wijst dit op hooikoorts.

  lees verder...

Als apotheek vinden wij de kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk. Daarom onderzoeken we jaarlijks onze klantervaringen. Dit onderzoek wordt verzorgd door Qualiview en loopt van januari t/m mei 2018.

 

qualiview   lees verder...

spacer
Contact Minimaliseren

Hoendiep 1
9718 TA GRONINGEN
T: 050- 319 28 59
F: 050- 319 28 58
Herhaalreceptenlijn:
050- 319 28 55
apotheekhoendiep@sal.nl

Apotheker:
Dhr. A.P. van LeeuwenKlik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

 

spacer
tevreden.nl Minimaliseren
spacer
dummy